Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του ΑΣΚ

more

Κατεβάστε τις εφαρμογές μας:

 

Επιλέξτε μια κατηγορία

07/08/2017

Δωρεάν εξέταση ελαστογραφίας

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», σε συνεργασία με το Διαγνωστικό κέντρο «ΕΥΡΕΣΙΣ» και στα πλαίσια της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας, o Δρ.

περισσότερα »

28/07/2017

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016

Το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου έχει δημοσιεύσει την Ετήσια του έκθεση για το έτος 2016, στην οποία παρουσιάζονται μεταξύ άλλων στόχοι, προτεραιότητες και επιτεύγματα του κάθε τομέα που παρακολουθεί.

περισσότερα »

28/07/2017

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΟ EMCDDA, ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Το Ευρωπαικό Κέντρο Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (ΕΚΠΝΤ) ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις γιατην πλήρωση μίας κενής θέσης επιστημονικού αναλυτή στον τομέα της χρήσης ουσιών, με μονοετή συμβόλαιο.

περισσότερα »

27/03/2017

Νομοθεσίες για την κάνναβη στην Ευρώπη

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (EMCDDA) κυκλοφόρησε τη νέα του έκδοση με θέμα: «Νομοθεσίες για την κάνναβη στην Ευρώπη», με επίκεντρο την κάνναβη που χρησιμοποιείται για ψυχαγωγικούς σκοπούς και όχι την ιατρική ή βιομηχανική κάνναβη.

περισσότερα »

28/07/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚ-ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται νέα σειρά αιτήσεων προς αξιολόγηση, μέσα στα πλαίσια του Σχεδίου Στήριξης για την Κοινωνική Επανένταξη Ατόμων με Ιστορικό Εξάρτησης.

περισσότερα »

11/08/2017

Ετήσια Έκθεση της Κύπρου για τα Ναρκωτικά 2017, έκδοση EMCDDA

Η έκθεση αυτή, παρουσιάζει μια επισκόπηση του φαινομένου των εξαρτησιογόνων ουσιών στην Κύπρο, η οποία καλύπτει θέματα όπως η προσφορά και η χρήση, τα προβλήματα δημόσιας υγείας, η πολιτική για τα ναρκωτικά και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος αυτού.

περισσότερα »

11/08/2017

Ενημερωτικό Δελτίο ΑΣΚ, Τεύχος Αυγούστου 2016

Για πρόσβαση στο νέο δελτίο του ΑΣΚ για το μήνα Αύγουστο, ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ.

περισσότερα »

22/05/2017

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΚ

Δήλωση Ενδιαφέροντος μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

περισσότερα »

Το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου

Το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου (ΑΣΚ) είναι από το 2000 ο ανώτατος συντονιστικός φορέας παρεμβάσεων και πολιτικών σε σχέση με τις ουσίες εξάρτησης, με στόχο τόσο τη Μείωση της Ζήτησης (πρόληψη, θεραπεία, κοινωνική επανένταξη, μείωση της βλάβης), όσο και τη Μείωση της Προσφοράς, καθώς και την επιδημιολογική παρακολούθηση της κατάστασης στη χώρα.

Το ΑΣΚ είναι συνολικά υπεύθυνο για την χάραξη της πολιτικής στο θέμα των εξαρτησιογόνων ουσιών και την παρακολούθηση της εφαρμογής της.